Opinie

Dodaj swoją opinię 4.6

  • Monika Zając 9 maja 2018
  • Aneta Darek Budziak 6 kwietnia 2018

    Pełen profesjonalizm 🙂 Jestem zadowolona 🙂 bardzo miło 🙂 Gorąco Polecam 🙂

  • Kaja Jaka 4 kwietnia 2018

    Serdecznie polecam przychodnię. Byłam prowadzona przez całą ciążę, badania prenatalne jak i każda wizyta bardzo skrupulatne. Jestem po 35 roku życia więc obaw i pytań przy każdej wizycie miałam sporo. Pan doktor Czuba może nie jest zbyt rozmowny ale na każde zadane pytanie udzielał mi wyczerpującej odpowiedzi. Panie z recepcji są po prostu przemiłe, serdeczne i bardzo pomocne. Gdy potrzebowałam mieć wizytę na cito ze starszą córką, nie odesłano mnie z kwitkiem. Wizyta była praktycznie od razu. Byłam bardzo zaskoczona tak serdecznym podejściem do mojego problemu. Jeśli będę w kolejnej ciąży na pewno wrócę do przychodni i do Pana doktora Czuby. Serdecznie wszystkich pozdrawiam Katarzyna Tomala.

  • Izabela Kozaka 17 lutego 2018

    Bylam na swoich drugich badaniach prenatalnych u pana doktora Arkadiusza Ilskiego. Nie w 100 procentach a 200 lekarz z powolaniem. Bardzo mily, z poczuciem humoru, cierpliwy, opowiada wszystko bardzo dokladnie. Widac ze praca daje mu radosc a ja jego pacjentka czulam sie usatysfakjonowana I zadowolona ze trafilam na tak swietnego lekarza.😀

  • Estera Sadowy 5 lutego 2018
  • An Ka 18 stycznia 2018

    Byłam trzy razy na badaniach u Pana Doktora Zielińskiego . Jestem bardzo zadowolona z podejścia Pana Doktora, miły, uprzejmy przede wszystkim profesjonalny . Z całego serca polecam. Panie w rejestracji również bardzo miłe .

  • Katarzyna Widzik-Kopiec 20 grudnia 2017

    Byłam wczoraj na USG połówkowym u doktora Ilskiego. Jestem naprawdę zadowolona w jaki sposób przebiegło badanie. Doktor z najmniejszymi szczegółami omawiał każdy narząd który badał wszystko tłumaczył bez pośpiechu. Byłam na swoim pierwszym prenatalnym u innego lekarza i wyszłam niezadowolona. Poprosiłam o zmianę lekarza i bardzo się ciesze, że na drugie prenatalne trafiłam na dr Ilskiego. Bardzo polecam.

  • Sylwia Muras 30 listopada 2017
  • Edyta Kasperczyk 24 listopada 2017

    Przemiłe Panie na recepcji 🙂 Doktor bardzo profesjonalny, miły i rzetelny. Od razu nabiera się zaufania do Dr Czuby i czuć że ma się do czynienia z profesjonalistą 🙂 Pozdrawiamy cały Zespół 🙂

  • Aleksandra Kleniewska 11 listopada 2017
  • Dorota Janeczek-Kogut 10 listopada 2017

    Polecam. Badania prenatalne konkretne i profesjonalne - bez zbędnego wyczekiwania na parametry odczytywane z usg. Każda mama docenia brak stresu.

  • Monika Łukoszek 29 września 2017
  • Michalina Marcin Mazur 25 września 2017

    Nie zawiedliście po raz drugi. Bardzo dziękujemy Wspaniałym Paniom Położnym za fachową opiekę, pomoc, wsparcie. Zawsze mogliśmy na Was liczyć! Dziękujemy Panu doc. Czubie oraz Pani doc. Włoch za opiekę nad naszymi dziećmi! Michalina & Marcin- Szczęśliwi rodzice Maksa i Zuzi.

  • Dominika Michalik 18 września 2017
  • Zuzia Postawka 12 września 2017

    Ocena jak najbardziej pozytywna. Panie w rejestracji bardzo uprzejme i pomocne. Szybkie załatwienie formalności. Polecam dr Ilskiego, bardzo miły i dokładny.

  • Klaudia Piwowarska 23 sierpnia 2017
  • Basia Danił 22 lipca 2017

    Jestem bardzo zadowolona ze sposobu przeprowadzania badań oraz opieki. Już od samego wejścia w rejestracji witają uśmiechnięte Panie (nie wyglądają i nie zachowują się tak jakby były tam za karę) . Opieka lekarska także na najwyższym poziomie. Lekarze dokładnie odpowiadają na każde pytanie nurtujące przyszłych rodziców. Jak najbardziej polecam to miejsce w celu wykonania badań prenatalnych.

  • Marzena Majewska 6 lipca 2017
  • Monika Piotr Spyrka 12 czerwca 2017
  • Simona Wolny 2 czerwca 2017
  • Faustyna Tosta 31 maja 2017

    Profesjonalna opieka medyczna z całego serca polecam. Pan doktor, który robił mi badania prenatalne bardzo miły i dokładny. Wszystko wytłumaczył i doradził gdzie dalej się udać. Dziękuję 🙂 Przy kolejnej ciąży napewno odwiedzę Sonomedico .

  • Marcelina Michalewicz 26 maja 2017

    Miałam badania jakiś czas temu .Córka ma już 16 miesięcy 😉 Polecam!

  • Marta Justyna Mrachacz 25 maja 2017

    Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Panie w rejestracji bardzo miłe. Miałam badania prenatalne, lekarz rzeczowy, sympatyczny. Wrócę z pewnością na kolejne badania prenatalne połówkowe 🙂

  • Agata Wilczek 20 maja 2017
  • Grzegorz Dembiński 20 maja 2017

    Wczoraj, tj. 19.05.2017 byłem z narzeczoną na badaniach prenatalnych w Tychach. Panie położne w recepcji na wysokim poziomie. Miłe, pomocne i takie "normalne". Z mojej strony na szczególną pochwałę zasługuje Pani położna w krótkich włosach� Byliśmy na badaniu u Pani dr Rozmus-Warcholinska i także pozytywne wrażenia. Pani doktor wszystko wytłumaczyła na tzw chłopski rozum. Jednym słowem polecam w 100%. Już się umówiliśmy na badanie w II trymestrze.

  • Barbara Szajter 4 kwietnia 2017

    W ostatni dzień marca miałam przyjemność skorzystać z usług Docenta Czuby. Po przeczytaniu tylu negatywnych komentarzy bardzo się bałam ponieważ miałam mieć inwazyjne badanie prenatalne. Powiem szczerze ze dziwię się tym złym opiniom ponieważ Docent Czuba jest milym, ciepłym i spokojnym człowiekiem. Rozmawiał ze mną jak z kobietą a nie jak z kolejną pacjentka która jest tylko następną w kolejce. Rozmawialiśmy na tematy luźne. Podczas zabiegu tłumaczył i swym spokojem i właśnie tą luźną rozmową sprawił że mój strach przed zabiegiem zmniejszył się o połowę. Po zabiegu interesował się czy wszystko jest w porządku i pytał jak się czuję. Zarówno Panie na recepcji mile i zaintetesowane moim samopoczuciem po zabiegu. Polecam gorąco Sonomedico!!!

  • Jola Cz-Sz 24 marca 2017

    Gorąco polecam, zawsze miło i profesjonalnie�

  • Agnieszka Maria Sabela 23 marca 2017
  • Ewelina Anna Misiaszek 3 marca 2017

    Dziś miałam umówiony termin na badania prenatalne. Po przeczytaniu przed samym wyjazdem opinii na temat kliniki bardzo się zestresowałam. Niepotrzebnie. Po wejściu na recepcję otrzymałam dwa kwestionariusze do wypełnienia, więc pełna anonimowość, nikomu nie musiałam się spowiadać. Po chwili położna zaprosiła mnie na pobranie krwi i wytłumaczyła w jakim celu to robi i na bieżąco monitorowała moje zachowanie i pytała czy nie kręci mi się w głowie itp. Chwilę poczekałam i wraz z mężem zostałam zaproszona do gabinetu dr Czuby. Lekarz przeprowadził badanie USG i na bieżąco opisywał co widzi, co mierzy i co oznaczają poszczególne parametry. Badanie trwało 15min i otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Wyniki z krwi będą przesłane na pocztę do końca przyszłego tygodnia, jeżeli jednak zaniepokoją lekarza otrzymam telefon z zaproszeniem na konsultację. Dodam tylko że za badania nie płaciłam. Otrzymałam skierowanie od swojego ginekologa - podstawa poronienie. Nikt się o nic nie dopytywał, nie drążył bądź co bądź trudnego tematu. Nie dano mi też odczuć, że jestem pacjentką "gorszego" sortu, którą się bada byle jak i bez wyjaśnień, bo nie płaciłam za wizytę, a takie opinie wyczytałam. Przez myśl mi to nawet nie przeszło. Podsumowując, na podstawie WŁASNEGO, INDYWIDUALNEGO przypadku jestem bardzo zadowolona i jeśli będzie taka potrzeba zjawię się na kolejne badania zgodnie z kalendarzem ciąży. Bardzo dziękuję i czekam na resztę wyników.

  • Gabriela Malinowska 20 lutego 2017

    W Sonomedico na badaniach prenatalnych byłam jakieś 4 lata temu,pani doktor wykonująca badanie była bardzo sympatyczna,wszystko tłumaczyła i pokazywała. Jak jestem pytana o przychodnię wykonującą badania prenatalne to zawsze polecam Sonomedico.

  • Sandra Brzostek 15 lutego 2017

    Miałam wczoraj przyjemność być na badaniach prenatalnych w Żorach. Panie w rejestracji bardzo miłe i bardzo przyjemne 🙂 Pani która pobierała krew też bardzo sympatyczna 🙂 Najbardziej jestem zadowolona z badań przeprowadzonych przez dr.Ilskiego. Lekarz bardzo uprzejmy , miły, z ogromną wiedzą 🙂 Pan doktor pomimo mojego stresu i dociekliwości bardzo dokładnie i z cierpliwością wyjaśniał mi poszczególne etapy badań. Jestem bardzo zadowolona i życzę sobie i Wam abyście zawsze spotykali tak dobrych ludzi na właściwym miejscu 🙂 Pozdrawiam 🙂

  • Małgorzata Martyna 8 lutego 2017
  • Monika Mośko 29 stycznia 2017

    Załatwienie spraw przez Panie w rejestracji na wysokim poziomie pomagają nawet w najgorszym dla kobiety czasie bardzo ale to bardzo polecam miłe wszystko wyjaśnia bardzo sympatyczne gdzie jest to mało kiedy spotykane 🙂 a Pan dr Czuba dostępny nawet w niedzielę na telefon 🙂

  • Marta Płachta 24 stycznia 2017

    Po dwóch badaniach mogę stwierdzić, że jestem zadowolona 🙂

  • Natalia Drewniak 13 stycznia 2017
  • Monika Gieleta-Ślusarczyk 2 stycznia 2017
  • Martyna Dziwoki 28 grudnia 2016
  • Paulina Skowronek 28 grudnia 2016

    Pełen profesjonalizm! Jestem kolejną osobą z rodziny, która korzysta z usług Sonomedico i każdy był zadowolony 🙂 a co najważniejsze personel nie odstrasza młodych przyszłych mam, co niestety bardzo często się zdarza w innych placówkach medycznych 🙂

  • Anna Sosna 24 grudnia 2016
  • Sylwia Rudnik 9 grudnia 2016

    Dla mnie inny lekarz poza Dr Czuba nie istnieje.Żałuję tylko, że "znalazłam" go tak późno, nie w roku 2005 a w 2006, być może miałabym teraz dwoje a nie jedno dziecko.

  • Marzena Rokowska 5 grudnia 2016
  • Wiola Semenowicz 15 listopada 2016

    Pełen profesjonalizm, wysoki poziom organizacji oraz fachowa opieka. Bezproblemowe załatwianie formalności przez personel w rejestracji . Spokojne i cierpliwe podejście do pacjentki " bez pośpiechu". Krótki czas oczekiwania w poczekalni ( właściwie zerowy - idealnie dograne godziny wizyt) . Serdecznie dziękuję za opiekę przez okres 2 ciąż i ich rozwiązania.

  • Ewelina Czarnecka 8 listopada 2016

    Pełen profesjonalizm �

  • Renata Piekarczyk 25 października 2016
  • Joanna Ratuszniak 14 października 2016
  • Bogumiła Morgała 13 października 2016
  • Angelika Kraśniewska 6 października 2016

    Dr. Czuba bardzo miły i profesjonalny. Ma także bardzo dobry sprzęt i wiedzę na wysokim poziomie. Położne miłe, uśmiechnięte i zawsze służą pomocą. Sonomedico godne polecenia!

  • Weronika Arkadiusz Pisarek 5 października 2016
  • Gabriela Firla-Masłowska 4 października 2016

    Pełen profesjonalizm! Najlepsza opieka! Nie tylko diagnostyka ale również prowadzenie ciąży! Docent Czuba niezastąpiony! Pomimo ciąży wysokiego ryzyka zawsze podtrzymał na duchu. Pozostali lekarze również godni polecenia. Panie pielęgniarki i położne zawsze służyły pomocą i radą. Miło tam wracać.

  • Kin Jon 29 września 2016
  • Wiol Età 5 września 2016
  • Marek Harasim 29 lipca 2016

    Polecam serdecznie. Diagnostyka kompleksowa i na najwyższym poziomie.